Kuivikelisä Max-Dry

Näytä tuotetaulukot
Tuote
Yksikkö

Tuotekuvaus

Sisältö kg

Sisältö

Multipack

Pussi
Max-Dry kuivikelisä 25 kg / Max-Dy kuivikelisä on heti valmis käytettäväksi jauhe edistämään hygieniaolosuhteita karjan, sikojen, hevosten, lampaiden ja siipikarjan eläinsuojissa. / Neutralisoi hajua ja poistaa kosteutta. Max-Dry imee kosteutta jopa 150 % oman painonsa verran ja neutraloi ammoniakkia. Lisää tuotosta vähentämällä eläinten sairastelua, koska pinnat ovat kuivemmat ja eläinsuojailma raikkaampaa. Lisäksi Max-Dry kuivikelisän käyttö vähentää toukkien ja loisten lisääntymistä ja vähentää kärpästen määrää. / Max-Dry kuivikelisä on ihoystävällinen, valmistettu 100% laadukkaasta kalsiumkarbonaatista, jonka ph arvo 7.7 ei ärsytä ihoa. / Käyttö: 50 g/m² 2-4 kertaa viikossa.
Näytä enemmän
25 kg
25 kg
40 kpl
Tuotekuvaus
Sisältö kg (kilogramma)
Sisältö (kilogramma)
Max-Dry kuivikelisä 25 kg
Max-Dy kuivikelisä on heti valmis käytettäväksi jauhe edistämään hygieniaolosuhteita karjan, sikojen, hevosten, lampaiden ja siipikarjan eläinsuojissa.
Neutralisoi hajua ja poistaa kosteutta. Max-Dry imee kosteutta jopa 150 % oman painonsa verran ja neutraloi ammoniakkia. Lisää tuotosta vähentämällä eläinten sairastelua, koska pinnat ovat kuivemmat ja eläinsuojailma raikkaampaa. Lisäksi Max-Dry kuivikelisän käyttö vähentää toukkien ja loisten lisääntymistä ja vähentää kärpästen määrää.
Max-Dry kuivikelisä on ihoystävällinen, valmistettu 100% laadukkaasta kalsiumkarbonaatista, jonka ph arvo 7.7 ei ärsytä ihoa.
Käyttö: 50 g/m² 2-4 kertaa viikossa.
25
25