Kjedeolje USD-H1

Bla til produkttabeller
Produkt
Enhet

Beskrivelse

Type

Kapasitet

Olje SAE viskositetsgrad

Modell

Emballasjetype

Beholder
Kema USD-H1 hvit kjedeolje / Effektiv fra -30º til +180ºC, kortvarig til +200°C. / Fet, fullsyntetisk olje uten mineralolje som er produsert for bruk på maskiner i bl.a. fødevare- og medisinalindustrien, hvor en ønsker et transparent smøremiddel. Er dryppfri, smak-, luft- og fargenøytral. / Oljen har optimale vedheftingsegenskaper som gir lange smøreintervaller og lang levetid på emnene og god korrosjonsbeskyttelse. / USD-H1 reduserer slitasje og har dessuten god motstandsdyktighet for både kaldt og varmt vann. / Inneholder ingen skadelige stoffer og er produsert spesielt til prosesser hvor det stilles høye krav til renhet. Produktet er spesielt godt for bruk i fødevareindustrien, som meierier, bakerier, slakterier m.m., hvor det kan brukes til smøring av kjeder, tannhjul, vanger, utskytingsarmer m.m. / Godkjent i hendhold til FDA 21 CFR 178.3570 for bruk i fødevareindustrien og registrert under NSF-H1.
Vis mer
Motorsag
0,5 l
n/a
USD-H1
Sprøyte
Beskrivelse
Type
Kapasitet (litre)
Kema USD-H1 hvit kjedeolje
Effektiv fra -30º til +180ºC, kortvarig til +200°C.
Fet, fullsyntetisk olje uten mineralolje som er produsert for bruk på maskiner i bl.a. fødevare- og medisinalindustrien, hvor en ønsker et transparent smøremiddel. Er dryppfri, smak-, luft- og fargenøytral.
Oljen har optimale vedheftingsegenskaper som gir lange smøreintervaller og lang levetid på emnene og god korrosjonsbeskyttelse.
USD-H1 reduserer slitasje og har dessuten god motstandsdyktighet for både kaldt og varmt vann.
Inneholder ingen skadelige stoffer og er produsert spesielt til prosesser hvor det stilles høye krav til renhet. Produktet er spesielt godt for bruk i fødevareindustrien, som meierier, bakerier, slakterier m.m., hvor det kan brukes til smøring av kjeder, tannhjul, vanger, utskytingsarmer m.m.
Godkjent i hendhold til FDA 21 CFR 178.3570 for bruk i fødevareindustrien og registrert under NSF-H1.
Motorsag
0,5