Semimasca de protecție seria 6000 Starterkits

Răsfoiţi în tabelul cu produse
Descriere detaliată
  • Explorați Semimăștile de protecție reutilizabile 3M™ seria 6000 pentru o protecție confortabilă, cu întreținere redusă. Materialul elastomeric, designul cu două filtre în stil baionetă, hamul pentru cap și cureaua pentru gât ușor de fixat fac ca aceste măști să fie ideale pentru diverse aplicații. Disponibile în trei mărimi, precum masca medie din kitul 6212M, acestea oferă o fixare sigură și un profil redus pentru un impact minim asupra câmpului vizual.
  • Pentru simplitate și durabilitate, alegeți Semimăștile de protecție reutilizabile 3M™ seria 6000. Aceste măști oferă protecție împotriva gazelor, vaporilor și particulelor, cu o conexiune de tip baionetă compatibilă cu o gamă de filtre duble și ușoare. Designul cu două filtre, echilibrat uniform, sporește confortul, în timp ce profilul redus asigură compatibilitatea cu scuturile de sudură și șlefuire.
  • Compatibile cu sistemele de aer furnizat 3M™, aceste măști oferă confort și flexibilitate sporite. Conectați-le cu filtrele din seriile 3M™ 2000, 5000 și 6000 (cu excepția 3M™ 6098 sau 6099).
  • Ideale pentru aplicații industriale comune, cum ar fi agricultura, construcțiile și vopsitul, aceste măști reutilizabile sunt soluția dvs. pentru o protecție respiratorie fiabilă.
Produs
Unitate

Tip

Clasă de siguranță EN

Serie

Mărime

Cu filtru

Tip conexiune

Set
Mască parțială
A1P2 R
6000
M
Da
Bayonet
Set
Mască parțială
A2P3 R
6000
M
Da
Bayonet
Tip
Clasă de siguranță EN
Serie
Mască parțială
A1P2 R
6000
Tip
Clasă de siguranță EN
Serie
Mască parțială
A2P3 R
6000