Skumtvål Deb Oxybac

Visa Produkttabeller

Är du intresserad av att köpa produkter?

Vill du ta reda på pris och beställa? Kontakta en lokal återförsäljare nära dig för att komma igång. Vill du bli återförsäljare och sälja produkter via Kramp? Fyll i intresseanmälan!

  • Teknisk rådgivning
  • Snabba leveranser
  • Mer än 500.000 produkter

Är du intresserad av att köpa produkter?

Vill du ta reda på pris och beställa? Kontakta en lokal återförsäljare nära dig för att komma igång. Vill du bli återförsäljare och sälja produkter via Kramp? Fyll i intresseanmälan!

  • Teknisk rådgivning
  • Snabba leveranser
  • Mer än 500.000 produkter
Produkt
Enhet

Detaljerad beskrivning

Innehåll

Förpackningstyp

Styck
Antimikrobiell mjuk och krämig skumtvål utan färg och parfym / Bakteriedödande | Jästdödande | Virusdödande / / / För alla livsmedelsberedande och livsmedelshanterande miljöer som kräver en hög nivå av hygien och rengöring. / / Brett antimikrobiellt spektrum - Accelerated Hydrogen Peroxide® är en väl avvägd blanding av vanliga ingredienser, som i kombination med låga nivåer av väteperoxid ger en extremt effektiv antimikrobiell effekt för att döda ett brett spektrum av bakterier, jäst och virus. / / Uppfyller EN 1499 - Uppfyller EN 1499 på 30 sekunder vid 1,5 ml produkt; detta är den “gyllene normen” för europeiska in vivo test av bakteriedödande egenskaper för desinfektions- och antiseptisk handtvätt. / / Förorenar inte livsmedel - Parfym- och färgämnesfri skumtvål som har testats och visade sig inte ha potential att förorena mat eller orsaka några negativa toxikologiska effekter. Produkt- och dispensrar bär HACCP Internationals certifiering. / / Hypoallergen formulering - Formulerad för att minimera möjligheten för att eventuella allergiska reaktioner ska uppstå. Produkten har blivit bedömd av en extern toxikolog och bedömd som hypoallergen (allergivänlig). / / Ingen risk för antimikrobiell resistens - Vid kontakt med mikrober reagerar H2O2 med att producera fria radikaler ospecifikt över flera mål inom cellen för att döda mikroben. Denna multiverkan, och på grund av att H2O2 inte lämnar rester av antimikrobiella ämnen på huden eller i miljön efter användning, garanterar att det inte finns någon risk för mikrobiell resistens.
Visa mer
1 l
Påse
Detaljerad beskrivning
Innehåll (liter)
Förpackningstyp
Antimikrobiell mjuk och krämig skumtvål utan färg och parfym
Bakteriedödande | Jästdödande | Virusdödande
För alla livsmedelsberedande och livsmedelshanterande miljöer som kräver en hög nivå av hygien och rengöring.
Brett antimikrobiellt spektrum - Accelerated Hydrogen Peroxide® är en väl avvägd blanding av vanliga ingredienser, som i kombination med låga nivåer av väteperoxid ger en extremt effektiv antimikrobiell effekt för att döda ett brett spektrum av bakterier, jäst och virus.
Uppfyller EN 1499 - Uppfyller EN 1499 på 30 sekunder vid 1,5 ml produkt; detta är den “gyllene normen” för europeiska in vivo test av bakteriedödande egenskaper för desinfektions- och antiseptisk handtvätt.
Förorenar inte livsmedel - Parfym- och färgämnesfri skumtvål som har testats och visade sig inte ha potential att förorena mat eller orsaka några negativa toxikologiska effekter. Produkt- och dispensrar bär HACCP Internationals certifiering.
Hypoallergen formulering - Formulerad för att minimera möjligheten för att eventuella allergiska reaktioner ska uppstå. Produkten har blivit bedömd av en extern toxikolog och bedömd som hypoallergen (allergivänlig).
Ingen risk för antimikrobiell resistens - Vid kontakt med mikrober reagerar H2O2 med att producera fria radikaler ospecifikt över flera mål inom cellen för att döda mikroben. Denna multiverkan, och på grund av att H2O2 inte lämnar rester av antimikrobiella ämnen på huden eller i miljön efter användning, garanterar att det inte finns någon risk för mikrobiell resistens.
1
Påse