Misija in Vizija

Želite vedeti, kdo smo in kako vidimo svojo prihodnost?

Misija

Misija

Kramp. It's that easy.

Vsak naj dela tisto, v čemer je dober. Tako podjetje Kramp zagotavlja, da njegovim strankam ni treba skrbeti za razpoložljivost rezervnih delov.

Poleg tega z različnimi koncepti storitev in poslovnimi rešitvami zagotavljamo, da se lahko v celoti posvetite svojemu podjetju. Kot vaš partner želimo neposredno prispevati k povečanju učinkovitosti in dobičkonosnosti vašega podjetja, saj če ste uspešni vi, smo uspešni tudi mi. Tako preprosto je.

Izziv
Nenehno si prizadevamo, da bi bile naše storitve čim bolj učinkovite in preproste. Z osredotočanjem na inovacije in optimizacijo še naprej delujemo kot člen z dodano vrednostjo v logistični verigi. Postavili smo si izziv, da bomo to zahtevo izpolnjevali vsak dan.

Vizija

Vizija

Skupaj uspešni - zdaj in v prihodnosti
Še naprej želimo biti prva izbira za vas kot stranko pri izbiri strateških partnerjev. Zato si nenehno prizadevamo za pozitiven in dolgoročen razvoj naše prodaje, profitnih marž, osebja in storitev, pri čemer ne smemo pozabiti na ravnovesje med omenjenimi dejavniki.

Predvsem želimo, da so naši zaposleni ponosni na podjetje. Zato jim zagotavljamo spodbudno in zahtevno delovno okolje z veliko priložnostmi, da so vsi pri delu zadovoljni. Le s takšnim pristopom lahko izstopamo iz množice, tako zdaj kot v prihodnosti.

Dolgoročno
Kontinuiteta je za nas pomembnejša od kratkoročnega uspeha. Zato razmišljamo in delujemo z mislijo na dolgoročni razvoj. Kot zvest in predan partner vlagamo v dolgoročne odnose s svojimi strankami in dobavitelji. Poleg tega se zavedamo svoje odgovornosti do okolja ter vseh in vsega v njem. S trajnostnim delovanjem našega podjetja zavestno vlagamo dodatna prizadevanja, pri čemer imamo v mislih ljudi, okolje in družbo..

Oglejte si tudi: