Misija i Vizija

Želite li znati tko smo i kako vidimo našu budućnost?

Misija

Misija

Kramp. It's that easy.

Svatko treba raditi ono u čemu je dobar. Na taj način Kramp osigurava da njegovi klijenti ne moraju brinuti o dostupnosti rezervnih dijelova.

Usto, koristimo naše različite koncepte usluga i poslovna rješenja kako bismo osigurali da se u potpunosti možete posvetiti vašem poslovanju. Kao vaš partner želimo izravno doprinijeti povećanju učinkovitosti i profitabilnosti vašeg poduzeća jer ako ste vi uspješni, uspješni smo i mi. Tako je jednostavno.

Izazov
Neprestano radimo na tome da učinimo naše usluge što učinkovitijima i jednostavnijima. Usredotočivanjem na inovacije i optimizaciju nastavljamo djelovati kao karika koja dodaje vrijednost u logističkom lancu. Postavili smo si izazov da ovaj zahtjev ispunjavamo na svakodnevnoj osnovi.

Vizija

Vizija

Zajedno uspješni - sada i u budućnosti
Vama, kao klijentu, želimo i dalje biti prvi izbor kad je u pitanju odabir strateških partnera. Iz tog razloga kontinuirano radimo na pozitivnom, dugoročnom razvoju naše prodaje, profitnih marži, osoblja i usluga, ne gubeći pri tome iz vida ravnotežu između navedenih čimbenika.

Prvenstveno želimo da naši zaposlenici budu ponosni na poduzeće. Stoga im osiguravamo poticajno i izazovno radno okruženje s mnoštvom prilika kojima osiguravamo da su svi sretni na poslu. Samo se takvim pristupom možemo izdvojiti iz gomile, kako sada tako i u budućnosti.

Dugoročno gledano
Kontinuitet nam nosi veću važnost od kratkoročnog uspjeha. Zato razmišljamo i djelujemo imajući na umu dugoročan razvoj. Kao vjeran i predan partner, ulažemo u dugoročne odnose s našim klijentima i dobavljačima. Usto, svjesni smo svoje odgovornosti prema svojoj okolini i svima i svemu u njoj. Održivim djelovanjem našeg poduzeća, svjesno ulažemo dodatan trud imajući na umu ljude, okoliš i društvo.

Pogledajte i: